E & o insurance for real estate agents

Image

E & o insurance for real estate agents

Betrouwbaarheids­niveaus

Er zijn 4 betrouwbaarheidsniveaus. Welk niveau u nodig heeft hangt af van de dienstverlener waarbij u inlogt. Steeds meer dienstverleners vragen EH3.

Meer over de betrouwbaarheidsniveaus

Image

E & o insurance for real estate agents

Machtigen

Wilt u met eHerkenning inloggen bij een (overheids)dienstverlener om een online dienst te gebruiken namens een bedrijf of organisatie? Dan heeft u een machtiging nodig. Zonder machtiging werkt eHerkenning niet.

Meer over machtigen

eHerkenning is dé manier van inloggen voor ondernemers


Image

E & o insurance for real estate agents

'Onze visie, als Techniek Nederland, is dat eHerkenning ook meer en meer toegepast gaat worden voor andere digitale diensten.'

Lees meer

Website eHerkenning nu ook in het Engels

Goed nieuws! Onze website is nu ook beschikbaar in het Engels. Bij het ontwikkelen van onze vernieuwde website kwam de wens naar voren om ook een Engelse versie uit te brengen. De Engelstalige website staat nu online.

Ontdek de website

E-learning voor uitvoerders van het griep- en pneumokokkenvaccinatieprogramma

Er is een e-learnings module ‘Griep- en pneumokokkenvaccinatie in de praktijk’ waarin alle aspecten van de griep- en pneumokokkenvaccinatiecampagne aan de orde komen. Met deze module zijn de uitvoerders optimaal voorbereid op de komende campagnes.

De module is ontwikkeld voor een ieder die de griep- en/of pneumokokkenvaccinatiecampagne in de praktijk uitvoert, zowel binnen de huisartsenpraktijk als in de zorgorganisatie. De e-learning is in gezamenlijkheid ontwikkeld door het NHG, de NVDA, het RIVM en de SNPG.

In de module ‘Griep- en pneumokokkenvaccinatie in de praktijk’ wordt in zes hoofdstukken aandacht besteed aan alle stappen die moeten worden doorlopen om de griep- en de pneumokokkenvaccinatiecampagne succesvol uit te voeren. Dit begint bij de voorbereiding tot aan de afronding van de beide campagnes.

Accreditatie

Accreditatie voor de module ‘Griep- en pneumokokkenvaccinatie in de praktijk’ is verleend door KABIZ, de KNMG, de NVvPo en V&VN. Als u de module griep- en pneumokokkenvaccinatie met succes doorloopt ontvangt u 1 accreditatiepunt.
SNPG verzorgt de aanmelding voor het accreditatiepunt. U hoeft zelf geen actie te ondernemen om het punt bijgeschreven te krijgen.

Benodigde tijd

Het doorlopen van de module Griep- en pneumokokkenvaccinatie in de praktijk’ kost ongeveer 1 uur. U hoeft de cursus niet in een keer af te ronden, dit kan in meerdere sessies.

Certificaat

De module kunt u afsluiten met een toets om uw kennis te testen. U ontvangt na het behalen van deze toets een certificaat. Dit certificaat kunt u downloaden via uw account van de e-learning.

Inloggen e-learning

Om de e-learning te kunnen volgen moet u zich registreren. Uw e-mailadres is ook uw gebruikersnaam.
Wilt u de e-learning als gast volgen, dan kan dit natuurlijk ook. Het enige dat u nodig heeft is een geldig e-mailadres dat voor u toegankelijk is om de inloggegevens te ontvangen.

Klik hier om in te loggen.


E & o insurance for real estate agents

Jolanda

Green-World.nl

"Een goed boekhoudpakket. Doet precies wat ik wil. Helpdesk reageert snel. Al met al zeker aan te raden.

Green-World.nl"

E & o insurance for real estate agents

Michel Groenestijn

Worldmapping BV

"In 2010 stapten wij met onze vier administraties over van een groot, bekend boekhoudpakket naar e-Boekhouden.nl. Een keuze die we veel eerder hadden moeten maken. Het boekhoudprogramma is overzichtelijk, snel en werkt als een trein. Voor onze collega's op de administratie is het een verademing om met e-Boekhouden.nl te werken."

E & o insurance for real estate agents

Nina van Wijngaarden

Zeldenrust Stables

"Sinds 2010 gebruik ik e-Boekhouden.nl voor mijn online boekhouding en facturatie. Een echte aanrader voor ondernemers die weinig ervaring met boekhouden hebben, of die gewoon een duidelijk boekhoudprogramma willen. Alles wordt in duidelijke benaming aangeduid en voor extra uitleg is er een goede handleiding beschikbaar."

E & o insurance for real estate agents

Martin Verstegen

2FIT BV

"2FIT bv werkt voornamelijk met abonnementen en facturen. De facturatiemodule van e-Boekhouden.nl heeft een heldere structuur en geeft veel vrijheid. Voor 2FIT is dat een voordeel omdat we nu onze abonnementen met dezelfde moeite per maand, kwartaal, halfjaar en per jaar aan kunnen bieden"

E & o insurance for real estate agents

Arjen van der Straaten

Musicform

"Wij zijn sinds 2004 klant bij e-Boekhouden.nl. Tot op heden zijn we hier zeer tevreden over. Doordat wij onze administratie met e-Boekhouden.nl konden automatiseren, heeft dit ons veel geld bespaard. Het pakket is eenvoudig en snel te begrijpen. De helpdesk is razendsnel en deskundig. Men weet waar men over praat"

e‑Boekhouden.nl in 1,5 minuut:

E & o insurance for real estate agents

Meer informatie

Op zoek naar een boekhoudprogramma? Uw boekhouding in no-time op orde.
Makkelijk online boekhouden en factureren voor zzp'ers, mkb, boekhouders en accountants.

What is the symbol é?

É, é (e-acute) is a letter of the Latin alphabet. In English, it is used for loanwords (such as French résumé), romanization (Japanese Pokémon) or occasionally as a pronunciation aid in poetry.

What is special about the letter E?

Its name in English is e (pronounced /ˈiː/); plural ees, Es or E's. It is the most commonly used letter in many languages, including Czech, Danish, Dutch, English, French, German, Hungarian, Latin, Latvian, Norwegian, Spanish, and Swedish.

Why is e the most common letter?

As for the letter 'e', it often represents very easy to pronounce vowels, and orthographically it is also used in English orthography to "silently" affect another vowel (e.g. 'ate' vs. 'at'). Added up, it's a pretty useful little letter!

Is e the most common letter?

E is everywhere. In an analysis of all 240,000 entries in the Concise Oxford English Dictionary, OED editors found that the letter E appears in approximately 11% of all words in the common English vocabulary, about 6,000 more words than the runner-up letter, A.