Dermalogica invisible physical defense sunscreen spf 30

BeautyJournaal’s Shop Redactie favorieten

Deze uitstekende zonbescherming voor je gezicht bevat louter minerale uv-filters en is daarmee heel veilig en geschikt voor zelfs de meeste gevoelige huidjes.

Het bevat een transparant zinkoxide, wat dus geen wit waasje achter laat. Het is niet nano, wat betekent dat er geen gebruik is gemaakt van nanotechnologie om de deeltjes zo nano-klein te krijgen.

Dermalogica Invisible Physical Defense spf30 beschermt tegen zowel UVA als UVB straling en ook tegen blauw licht. De anti-zonnebrandcrème trekt snel in.

  • Lees hier meer over blauw licht-bescherming op BeautyJournaal

Dankzij de lichtgewicht textuur is deze formule ook geschikt voor mensen met een gevoelige of onlangs geexfolieerde huid dankzij kalmerende eigenschappen.

Hoofdingrediënten:

  • Onzichtbare zinkoxide voor breedspectrum bescherming
  • Bioactief Paddenstoelen complex verzacht de huid en vermindert door UV veroorzaakte roodheid en droogte
  • Antioxidant Matcha groene thee bestrijdt vrije radicalenschade als gevolg van UV en zichtbaar licht
  • Arganolie, vitamine E en Bisabolol kalmeren de huid
  • Hyaluronzuur hydrateert de huid
  • Bevat geen chemische UV-filters synthetische geur-& kleurstoffen

€ 47,50

Andere favorieten

Bumble & Bumble Invisible Oil Heat & UV Protective Primer

Schoonheidsspecialiste Anastasia gebruikt deze haarprimer al meer dan vier jaar. Het is ideaal voor de fijne haarstructuur tegen pluizen en voor een verfijnde styling.

Indeed Bakuchiol Reface peeling pads

Corine vertelt: ‘Na het gebruik van de pads is mijn huid crispy clean met een mooie glow. Eventuele onzuiverheden lijken sneller te verdwijnen, wanneer ik de pads gebruik.’

Erborian Skin Hero kleurloos & flawless, de no-foundation!

Geen zin in foundation, maar wil je er wel ‘flawless’ uitzien? Schoonheidsspecialiste Anastasia kiest voor Herborian Skin Hero. Kleurloos, verzorgend en camouflerend. Zonder siliconen.

Footlogix voetvijl, Callus Softener en mousse

De vijl en de mousse van Footlogix zijn voor schoonheidsspecialiste Anneloes de beste die ze tot nu toe getest heeft! Heerlijke gladde voetjes;-)

Paula’s Choice Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling

Deze milde, afspoelbare peeling geeft je huid een frisse glow en gladde textuur. Ook voor de gevoelige huid.

Hairlust Hairgrowth & Repair vegan shampoo en conditioner

Heeft jouw kwetsbare haar ook veerkracht nodig? Hairlust maakt je haar schoon, maar ook luchtig en optisch voller. De hydratatie is geweldig.

Actinica Lotion zonbescherming na huidkanker

Actinica Lotion is een bijzonder product met een zeer hoge uv-bescherming en is er speciaal voor huiden die gevoelig zijn voor huidkanker en lichtdermatose.

M.A.C Cosmetics MACStack Mascara

Favoriet van make-up artist Lydia! ‘Deze mascara kun je mooi in laagjes opbouwen. Hij klontert niet, geeft niet af en blijft een daglang zitten.’

Dior Backstage Face & Body Foundation

Harriet vindt hem top! ‘Het is een lang houdbare foundation die je zelf kunt opbouwen van lichte tot volle dekking, door meerdere laagjes aan te brengen. De laagjes worden niet cakey, en de foundation houdt de hele dag lang, ook tijdens het sporten!’

Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Eau de Toilette

Deze eau de toilette is fris en romig tegelijk. Topnoten van grapefruit en yuzu vallen samen in een zacht boeket van rabarberblad en roos. In de basis vind je een romige werveling van vanille, muskus en gesponnen suiker. Heerlijk!

Magnolia Bliss parfum van Juliette has a Gun

Wat een zalig, vrolijk, energiegevend parfum is dit, zegt Monique! Zonder het leuke verhaal erachter te kennen, was ik bij het ruiken ervan meteen verkocht. Dit zijn bloemen met fris-zoet fruit, en wel in een samenstelling die je de hele zomer wilt blijven ruiken.

Scarban siliconenverband voor je borst of andere littekens

Littekens na een operatie genezen echt prachtig met de hulp van siliconenverband. Dit is zelfklevend pleister met een siliconen laagje. Het helpt om vochtverlies tegen te gaan en druk te geven voor gladde wondgenezing.

We Are Paradoxx Hangover Hair Elixer

Corine vertelt: ; ‘Het voelt aan als een haarolie en is vrijwel geurloos. Mijn haar slurpt het op, zonder vettig aan te voelen. De glans is prachtig!’

L’Oréal Professionnel Serie Expert Color 10-In-1 multipurpose spray

Geweldige blow-dry spray die je haar glad maakt, de kleur intensiveert en een mooie glow geeft! Geen dof haar meer!

Trinny London Flush Blush, ‘your post pilates glow’

Je ziet nauwelijks dat je blush op hebt, en toch is er een sprankelende, frisse glow. Hij is speciaal bedoeld voor de appeltjes van je wangen. Het is je perfecte ‘post pilates glow’!

Mr. Smith Pigments voor een gloedvolle haarkleur

Alle beautyjournalisten zijn groot fan van de fantastische kleurconditioners van het Australische merk Mr. Smith. Voor een opfrisbeurt van de tint of zelfs een lichte kleurverandering.

Mádara Vitamin C Intense Glow Concentrate

Wakker worden met een glow. Mandy doet het! Vitamine C in combinatie met ferulinezuur is een heel krachtig antioxidant complex. De C verheldert je teint, ferulinezuur maakt de huid gladder en helpt pigmentvlekjes tegen te gaan.

Olaplex Bonding Oil No 7 voor stug pluizig krul haar

Favoriet bij Harriet! Het maakt haar droge, krullerige haar heel mooi glad, doorkambaar en met een prachtige kruldefinitie!

La Roche Posay Retinol B3 gezichtserum

Dit fijne serum egaliseert je teint, en houdt kleine pukkeltjes onder controle. Het werkt ook kalmerend. Ideaal voor de normale-gecombineerde huid. Favoriet bij onze Gerti!

CeraVe Moisturing Cream voor de droge huid

Deze enorme pot crème werkt zowel vochtbindend als beschermend van je natuurlijke huidbarrière. Het is een rijke, niet-vette en parfumvrije crème, met een gepatenteerde technologie die voor continue afgifte zorgt van hyaluronzuur en drie typen ceramiden. Monique is fan!

Sally Hansen Good Kind Pure vegan nagellak

Pat McGrath Lipgloss LiquiLUST Legendary Wear Matte Lipstick

Absoluut longlasting, vederlicht, niet uitdrogend en met een top applicator waarmee je je lippen heel sharp kunt inkleuren. Favoriet van Monique en mua Lydia!

Original Mineral Know Knott Conditioning Detangler spray voor je haar

Tem je pluizige grijze haar met deze spray! Ontwarrend, niet vet, houdt beweging in je haar. Zuinig in gebruik;-)

Perricone MD No Make Up liquid Bronzer

Ideaal voor een make-up loos dagje: voor een warme glow op je huid. Ook ideaal om te mengen met je dagcrème.

Kanebo Sensai 38 C Volumiser mascara smudge proof!

Dit is écht de áller, allerbeste smudge proof mascara die we kennen! Gegarandeerd een dag- en avond lang géén mascara onder je  ogen.

NARS Climax Extreme Mascara

Harriet is fan! ‘Een diepzwarte kleur, en met 1 streek heb je al waanzinnig volume. Deze mascara scheelt je tijd!’

Paula’s Choice Skin Revealing Body Lotion 10% AHA

Heb jij last van ruwe bultjes op je huid? Op de achterkant van je armen en op je bovenbenen? Dat heet keratosis pilaris, en deze bodylotion van Paula’s Choice werkt hier perfect tegen!

Dermasence BarrioPro gezichtsemulsie

De favoriet van onze skincare pro Gerti! Deze crème is geschikt voor alle huidtypen en herstelt de huidbarrière. Je kunt hem twee keer per dag of naar behoefte gebruiken. Hij trekt lekker snel in en is ideaal na een retinol serum en aha’s of bha’s.  Je weet wel: serums met zuren.

Australian Bodycare Heel Repair voetcrème

Onovertroffen en zo betaalbaar! Deze hielencrème met maar liefst 25% urea houdt de kloofjes echt onder controle. Urea is de beste stof die we kennen hiervoor en nog niet eerder kwamen we een product tegen met zo’n hoog percentage. We zijn om. Dit is een toppertje.

Dyson Supersonic Föhn

Dit is echt de allerbeste föhn die we ooit getest hebben, en ook al is hij al enkele jaren op de markt: hij is onovertroffen! Hij geeft een gerichtere luchtverdeling op je haar, waardoor de pluizigheid minder kans krijgt. En dat is ook echt zo. Stylingproducten worden door de uitgekiende warmte heel erg goed opgenomen. Je haar stylen was nog nooit zo easy!

La Roche Posay Cicaplast B5 Concentrate spray

Heb je wel behoefte aan de kalmerende en verzorgende eigenschappen van een bodymilk, maar niet aan de vettigheid? Dan is deze spray van La Roche Posay met 5% panthenol een geweldige uitkomst!

Pascaud Firmness collageen supplement

Firmness is het eerste supplement waarin de drie belangrijkste bouwstenen van collageen – die zorgen voor stabiliteit van collageen en dus voor stevigheid van de huid – in de juiste verhouding aanwezig zijn.

Perfect om de stevigheid van de huid te stimuleren. Na 3 maanden zie je dat de veerkracht, spankracht en het volume van de huid toenemen.

B.R.U.S.H de beste stylingtool ever voor volume in je haar

STOP! Zoek niet verder! Wij zijn superfan van B.R.U.S.H, een warmtetool die je pluizige haar prachtig en langdurig glad maakt, en ook mooi volume met een slag erin kan maken. In dik haar, maar ook in kwetsbaar fijn haar. Zowel Monique als Lydia zijn er lyrisch over.

Novexpert Expert Anti-Aging Eye Contour creme

‘Deze oogcrème heeft het hoogst aantal ingrediënten en elke stof wordt helder uitgelegd. Dat vind ik erg prettig. De substantie is erg prettig, net als het parelmoer effect, voor direct effect. In dit product heb ik vertrouwen.’

C-ME Clarifying Pads met o.a. amandel- en glycolzuur en urea

Zachte peeling, mooie huidvernieuwing. Glad, fris en stralend. Ontstekingsremmend. Ontwikkeld door de Nederlandse arts Catharina Meijer. Zeer effectief!

C-ME Vivid Scrub peeling & scrub met melkzuur en jojobawax

Een mooie combi van o.a. melkzuur en jojobaxwax bolletjes voor stimulatie van de celvernieuwing en een gladde huid. Geschikt voor alle huidtypen, beschadigen de huid niet.

C-ME krachtig Anti-oxidant Day serum

Een prachtig hydraterend serum met antioxidanten en retinol, ontwikkeld door dokter Catharina Meijer. Beschermt tegen huidveroudering, oxidatieve huidbeschadiging en UV-schade.

Narciso Rodriguez Musc Noir for her parfum

Vindt jij het ook zo lekker om een geur ‘ heel dicht op je huid te dragen’. Zacht, poederachtig, licht zoet, aards? Musc Noir is een prachtig vederlichte musk parfum met een snufje leer en lichtzoetig heliotroop.

Biodroga MD Anti-aging Starter Kit

Jouw at-home-facial! Dit verzorgingsprogramma van 4 weken bevat de meest gewilde anti-age producten van Biodroga MD. Een heerlijke kennismaking met dit populaire merk, en om jezelf te verwennen met skincare op professioneel salonniveau!

Color Wow Dreamcoat supernatural anti-pluis haarspray

Dit is een van de mooiste anti-pluis haarsprays die Monique in lange tijd heeft gebruikt. Het maakt glad en geeft glans, zonder het haar te verzwaren. Dit effect houdt de hele dag aan.

Dermalogica Age Reversal Eye Complex

Huidtherapeute Sanne heeft het 3 weken getest en vertelt: ‘Vooral de donkere kringen zijn iets minder aanwezig en de fijne lijntjes zijn verfijnder. Mijn ogen zien er minder vermoeid uit.’

Pascaud Innovative II vers gemaakt vitamine C serum

Deze vitamine C in poedervorm is het allerbeste dat we kennen! Je maakt het zelf vers aan. Hoog geconcentreerd en goed opneembaar. Je huidtonus wordt binnen een week veel mooier!

CureSupport Liposomale vitamine C drank

Vitamine C breekt af in het maagzuur. De in vetbolletjes ingekapselde vitamine C van CureSupport wordt wel in de bloedbaan opgenomen. Je hebt dan ook geen hoge doseringen nodig hiervan. Ideaal voor een goede weerstand.

Solgar Ultimate Bone Support

Wij vinden dit een van de beste supplementen die er is hiervoor. Solgar Bone Support bevat het zo hard nodige vitamine K2, in combinatie met vitamine D, met calcium, zink, magnesium, mangaan.

Dior Backstage Glow Face Palette

Deze Rose Gold highlighter is favoriet bij Corine. Ze brengt het aan met watje voor een supermooi gesatineerd effect op haar wangen. Het resultaat is een subtiele, frisse glow.

NuFACE Trinity Face, eyes & lip microstroom beauty tool

Deze beautytool op microstroom heeft een bewezen werkzaamheid op versteviging van je gezichtscontouren en vermindering van lijntjes. We hebben het getest! NuFACE is FDA-approved.

Bapscarcare Siliconen Littekengel

Bapscarcare gel is een nieuwe generatie siliconengel voor littekenbehandeling, verrijkt met vitamine E.

Alhydran Barrier Repair Care voor een zeer droge, gevoelige huid

Speciaal ontwikkeld om de huidbarrière na professionele (medische) behandelingen te herstellen en te versterken. Maar ook om je gortdroge huid extra zachtheid en comfort te geven. Bijvoorbeeld door hormoonschommelingen in de overgang. Het is Monique’s favoriet als haar hormoongevoelige huid weer uit balans is.

ILIA Super Serum Skin Tint SPF 30 vegan foundation

Deze luchtige organic foundation is een ware alleskunner, want het geeft je huid voeding, zonbescherming én een tintje. Er zit een mineraal filter in, en niacinamide en hyaluronzuur.

ILIA Liquid Powder Chromatic Eye Tint – vegan

Corine’s favoriete vegan oogschaduw!  ‘Je brengt dit oogproduct aan als een crème, en het droogt in een oogwenk op als een poeder. Geen ophoping in de oogplooitjes!’

NARS multi-action hydrating toner voor je gezicht

Deze toner heeft licht exfoliërende eigenschappen, waardoor je huid er gladder uit gaat zien en voelen. Grove poriën wordt verfijnd. Mooie lichtreflecterende pigmentjes geven een zachte glow.

Paula’s Choice Daily Wrinkle Defense spf 30

Favoriet al enkele jaren bij onze tester en model Mandy: ‘Deze dagcrème bevat een klein tintje die precies aansluit op mijn huidskleur. Het oogt heel fris en natuurlijk. Ook is het heel betaalbaar. Top dus!

Maybelline Super Stay Matte Ink – kleur 180

Deze matte lipgloss blijft zeker tien uur op je lippen zitten, zonder raar in te drogen en uit te lopen in liplijntjes. Ideaal als je vaak mondkapjes draagt! Water- en vetproof.

Inglot O2M vegan & halal zuurstofdoorlatende nagellak

Deze unieke zuurstof- en water doorlatende nagellak is vegan & halal! Te koop in 86 fraaie kleuren. Kijk snel;-)

Inika Long Lash Vegan Mascara

Voor schoonheidsspecialiste Keturah is dit een echte belofte: géén irritaties en traanogen, geeft niet af na een dag werken, geeft een hele mooie lengte aan korte wimpers, en is makkelijk te verwijderen.

PHB Ethical Beauty Mesmerise Vegan Mascara

Topmake-upartist Lydia le Loux is super te spreken over deze vegan mascara. Hij separeert goed, geeft goed pigment af en weerstaat zelfs tranende ogen op de fiets!

Wella Professionals Fushion Intense Repair shampoo

Dit is een van de mooiste shampoo’s die wij kennen. Zijdezacht en toch veerkrachtig haar. Een weergaloze glans en een heerlijke geur.

Guerlain Mon Guerlain eau de parfum

Mon Guerlain is het állerlekkerste poederachtige parfum van dit moment. Favoriet bij jonge vrouwen en we vertellen waarom…chic, eigenzinnig, zacht. Het komt zalig door de warmte van je huid tot leven.

Paula’s Choice Clinical Niacinamide 20% treatment

Niacinamide is de állerbeste en meest veelzijdige anti-aging stof die we kennen. Wat goed dat het er nu in zelfs 20% is!

Africa Organics Baobab shampoo en conditioner

Onze tester en schoonheidsspecialiste Karmelita gaf dit setje maar liefst een 10! En dat is echt een unicum als je weet dat zij heel fijn krullend maar ook veel haar heeft dat snel pluizig wordt.

Pupa Eyebrow Plumping Gel

Monique’s favoriete wenkbrauwgel. Maakt je wenkbrauwen in een handomdraai voller van kleur zonder dikke klodders.

SO’BiO étic Ultra Rich handcream

De grote favoriet van Monique: een ongelofelijk zalige geur en het heerlijke zachte huidgevoel voor een superprijsje! Organic! Géén microplastics!

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation

De starfoundation van onze Dian! Prachtig dekkend en egaliserend in 1 laagje. Zeer lang houdbaar. Hydraterend en met een lightweight gevoel. In meer dan 40 kleuren.

Clarins Double Serum

Clarins Double Serum is Corine’s all time favorite met super werkzame stoffen om vrije radicalen door zonlicht en luchtvervuiling tegen te gaan. Bijzonder: er zit kurkuma in!

Clarins UV Plus spf 50 anti-pollution zonnecrème

Corine: ‘Clarins UV Plus Anti-Pollution een ultra-fijne textuur heeft, die er ook nog eens voor zorgt dat je make-up beter pakt en langer blijft zitten. Bovendien is het een niet-vette textuur. En het feit dat het dankzij speciale beschermende werkzame stoffen ook beschermt tegen agressieve deeltjes uit luchtvervuiling, vind ik ideaal!

Pascaud Repair Complex nachtcrème

Monique is groot fan van dit serum en de ontwikkelaarster ervan, Mardge Pascaud, dus ook! Deze herstellende crème stimuleert de reparatie van collageen en elastine, zorgt voor betere werking van de huideigen reparatie-enzymen, helpt bij herstel na peelings, en geeft glow aan de huid. Met o.a. foliumzuur, B-vitamines, lactobacillus (probiotica) en betaglucanen.

Revitalash Advanced Wimperserum

Wij vinden dit het állerbeste wimpergroeiserum ter wereld. Het bestaat al even en daarmee heeft het een bewijs voor werkzaamheid wel geleverd.

Bumble and Bumble Thickening Dryspun Texture Haarspray

Corine heeft hem getest en vertelt: ‘Deze spray geeft fijne stevigheid en volume aan je haar. Plakt niet en houdt je haar natuurlijk soepel. Erg goed bij de haaraanzet te gebruiken, maar ook om een vlecht steviger te maken.’

Pascaud Rehydra Spray voor gezicht, lichaam en haar

Multi-inzetbaar! Onder je gezichtscrème, in of na het zonnen voor extra vocht, als primer voor make-up en voor een mooie glans aan haar en huid!

Pascaud minerale foundation in poeder

Pascaud make-upproducten bestaan uit 100% zuivere pure mineralen van farmaceutische kwaliteit. De foundationpoeder is in maar liefst 7 tinten verkrijgbaar.

Avène Tinted Mineral Fluid gekleurde zonnebrandcrème spf 50

Deze gekleurde zonnebrandcrème spf 50 is ideaal als je je gezicht optimaal wil beschermen in de zon, maar ook graag iets van een make-upje draagt. Bevat alleen minerale filters.

Nivea Sun Sensitive Immediate Protect spray spf 30

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Echt super voor de zeer gevoelige huid. Waterproof en je bent uitstekend beschermd tegen verbranding.Nivea Sun bevat geen filters die schadelijk zijn voor het zee-leven.

Coolibar strandjurkje van UV-werende stof spf 50

Dit jurkje met 3/4 mouwtje is gemaakt van ZnO SUNTECT materiaal. Het heeft een UV-werende werking vergelijkbaar met een spf 50. Gemaakt van katoen en geïmpregneerd met zinkoxide.

Coolibar UV-werende bucket hoed

Deze leuke zonnehoed heeft een UV-werende bescherming vergelijkbaar met een spf50. De brede rand beschermt je ogen tegen de zon. Aan de binnenkant is de hoed afstelbaar met een koord.

Guerlain Meteorites Base Perfecting Pearl Anti Dullness

Météorites Base van Guerlain is een superfijne basis onder je foundation of onder je dagcrème. Het geeft een delicate frisse gloed aan je huid.

MAC Strobe Cream Highlighter

Deze cream highlighter is ideaal om de vale teint een frisse oppepper te geven, als dus make-up artist Lydia le Loux. Zij gebruikt hem al vele jaren!

Pascaud Cleanser – de lekkerste ooit

Pascaud Cleanser – de lekkerste ooit. Op basis van aloë vera, goed reinigend in 1 keer, zonder te irriteren of uit te drogen. Favoriet bij vrouwen.

My SkinCaud – maak een DNA test van je huid!

Met deze huid-DNA test weet je voortaan welke skincare je nodig hebt. Meten is weten. Je DNA liegt niet. Deze test doe je eenvoudig thuis. Huidexpert Mardge Pascaud begeleidt je via een app naar het juiste advies.

Moroccanoil Color Depositing Mask haarkleur opfrisser

Moroccanoil Color Depositing Mask frist je natuurlijke haarkleur op, of je kiest voor een leuke pink glow. Alles kan, en is uitwasbaar!

MÁDARA Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF30

Mádara maakt gebruik van zinkoxide als mineraal filter en vult dit aan met een krachtig antioxidant: plantstamcellen uit de Noordelijke Drakenkop. Verder zit er hyaluronzuur in, frambozenzaadolie en vitamine C en E. Monique loves it, lees haar review.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% Serum

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% Serum hoort in elke huidverzorging! Pakt zonschade aan zoals rimpels en pigment, en zink remt de talgproductie iets, en de grove poriestructuur.

The Ordinairy Ascorbyl Glucoside Solution 12% Serum vit C

Dit serum heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de juiste concentratie C! Must-have voor dagelijks gebruik.

delilah Future Resist SPF20 Foundation

Dit is een van de mooiste foundations die BeautyJournaal’s Monique kent. Satinglow, beschermend, lightweight, longlasting.

Shop met tijdelijke korting

Pascaud Vernix Caseosa dag- en nachtcrème

Pascaud Vernix Caseosa bevat een heel bijzondere stofje dat je kunt vergelijken met het natuurlijke waslaagje op een babyhuid. Ideaal voor de drogere, gevoelige huid. Voelt niet vet aan. Must have in your stash!

Collistar Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt spray

Deze hydraterende spray met bruinversneller, aloë vera en fijne gouddeeltjes houdt je huid soepel in de zon, en geeft glow. Onder of over je anti-zonnebrandproduct heen. Bevat géén UV-filters.

Derma zonnelotion spf 30 zonder parfum voor kids en bij eczeem

Deze zonnecrème met spf 30 biedt zeer veilige bescherming tegen UVA- en B-straling voor kinderen en bij eczeemhuidjes. Voorzien van het AllergyCertified keurmerk.

Avene Very High Protection zonspray spf 50

Deze 200 ml zonnespray bevat kalmerende, hydraterende bestanddelen en veilige Tinosorb zonfilters. Veilig voor mens en milieu.

BapScarCare zeer dun siliconen littekenverband

BapScarCare zeer dun siliconen littekenverband is ideaal onder kleding en op plekjes waar goede kleefkracht zo nodig is. Extra dun en onzichtbaar.

La Roche-Posay Anthelios Mineral One spf 50

La Roche-Posay Anthelios Mineral One spf 50 bevat alleen titaandioxide en kleurpigmentjes. Heerlijk als dagbescherming en make-up. In 5 kleuren.

Medik8 Tetra C vitamine serum

Herstelt UV-schade, helpt mee aan collageen opbouw, verbetert de vochtbalans en huidelasticiteit.

Indeed Labs Eysilix II Serum oogcrème

‘Superfijne oogcrème’, zegt schoonheidsspecialiste Su. ‘Binnen drie weken zag ik al resultaat.’

BAP Medical SkinRecovery huidsupplement

SkinRecovery bevat een uitgebalanceerde dosis vitaminen, mineralen, kruiden, enzymen en probiotica om je huid mooi en snel te laten herstellen na een operatie en in stressvolle tijden. Geliefd bij huidtherapeuten en artsen. Van zuivere farmaceutische kwaliteit.

BAP Medical Skin Balance huid en haar supplement

SkinBalance houdt huid, haar en nagels in conditie. Door hydratatie van binnenuit te stimuleren en het immuunsysteem te ondersteunen. Geliefd bij artsen en huidtherapeuten.

Dermalogica BioLumin-C Serum antioxidant serum

Dit vitamine C Serum is je perfecte schild tegen zonschade. Breng het standaard onder je crème en antizonnebrandproduct aan.

MAC Face and Body foundation op waterbasis

MAC Face and Body foundation op waterbasis is de beste foundation ooit, zeggen make-upartists. Het wordt goed verdragen door alle huidtypen. Geeft glow, is lichtgewicht. Voor alle huidkleuren.

NuFACE FIX Line Smoothing Kit tegen donkere kringen, kraaienpootjes en liplijntjes

Eindelijk is er een microstroom tool om liplijntjes aan te pakken, en donkere kringen, en kraaienpootjes.

This Works! Deep Sleep Night Oil voor lekker slapen

This Works! Deep Sleep Night Oil bevat een heerlijke mix van natuurlijke huidoliën waarmee je huid en je ziel voor het slapengaan verwend worden

Chanel Les Beiges Eau de Teint zomerfoundation

Chanel Eau de Teint foundation heeft een ultrafijne, waterachtige geltextuur. Fraaie glow, subtiel tint, verkoelend.

Coola Daydream Mineral Primer SPF30

Coola Daydream SPF 30 Mineral Primer geeft een frisse glow. Bevat geen parfum en conserveermiddelen. Watervast.

Wella Professionals Color Fresh ammonia vrije toner haarkleuring

Thuiskleuring? Wella Professionals Color Fresh geeft een frisse gloed aan je haar, tussen verfbeurten door.

Wella Professionals Invigo Aqua Pure reinigende shampoo

Deze topshampoo helpt om restjes haarverf, stylingproducten en chloor diepreinigend uit je haar te wassen.

Davines More Inside Texture This Is An Invisible Serum voor je haar

Davines More Inside Texture This Is An Invisible Serum is een prachtig finishing product voor natuurlijk krullend haar.

Davines More Inside Volume This Is A Sea Salt Spray voor je haar

Deze haarspray met zout geeft een beach-look en volume met een matte finish. Kapper Ronald loves it!

Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer Spray

Davines Blowdry Primer Anti-Humidity and Bodifying Tonic is verrukkelijk voor fijn haar.

La Roche-Posay Lipikar Lait Urea 5+ lichaamsverzorging

La Roche-Posay Lipikar Lait Urea 5+ lichaamsverzorging smelt heerlijk weg op je huid

Gold Collagen® Forte – 30 dagen kuur voor huid, haar en nagels

Gold Collagen® Forte – 30 dagen kuur met hoge doseringen collageen en hyaluronzuur.

Eucerin Dermo Capillaire Kalmerende Hoofdhuidbehandeling met 5% Urea

Eucerin Dermo Capillaire Kalmerende Hoofdhuidbehandeling met 5% Urea

Eucerin Sun Photoaging Control Fluid SPF50+

Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 50+ beschermt tegen verbranden, ouderdomsvlekjes en droogtelijntjes

La Roche-Posay Cicaplast handcrème

Crème voor handen die droog en ruw zijn geworden door het vele reinigen en wassen.

Dermalogica Rapid Reveal Peel professionele thuispeeling

Dermalogica Rapid Reveal Peel verwijdert snel en zacht dode huidcellen. Glow komt terug!

Dermalogica Prisma Protect SPF30 frisse dagcreme

Dermalogica Prisma Protect is een lichte en frisse moisturizer met spf 30. Hij trekt snel in en houdt je huid mooi soepel. Foundation pakt daarna erg goed en blijft de hele dag onberispelijk op zijn plaats.

Eucerin UreaRepair Plus Voetcrème 10% Urea

De allerbeste crème bij droge voeten en kloofjes.

Bapscarcare Littekengel met UV-filter

Sneldrogende siliconengel die de gevoelige huid ook beschermt tegen zonlicht.

Dokter’s favoriet! Alhydran littekencreme met Aloë Vera (ook met spf 30)

Alhydran crème helpt bij herstel van beschadigde huid door een wond, bestraling, eczeem…

Bergman Beauty Care Time Stop Day & Night Rebuilding Cream

Wat een topcrème met o.a. betaglucan voor de drogere, menopausale huid

Bergman Beauty Care Aqua Injection Intense Moisturizing Serum

Een onvoorstelbaar goed hybride product: een toner-serum met krachtige hydraterende eigenschappen.

Dermalogica Invisible Physical Defense SPF30

Mooie, goed beschermende zonnecrème met mineraal filter + antioxidanten.

Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum

Het mooiste egaliserende en verstevigende serum dat we nu kennen! Monique is erg onder de indruk van het prachtige huideffect en de verzachtende, voedende eigenschappen.

Esthecin haargroeiserum 3 maanden kuur

Betere haarkwaliteit, minder haarverlies. Binnen drie maanden is er significant effect!

Iconic Elements Mineral Sunscreen spf 30 Face

Ongeparfumeerd, géén nanotechnologie, wel 97% beschermd tegen UV

Iconic Elements Daycream met natuurlijk UVA filter

Bescherm je huid 365 dagen per jaar tegen UVA-straling. Dit is echt zo belangrijk!

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Iconic Elements Anti-aging cream. Clean beauty!

Krachtpatser! Met het natuurlijke gouden duo vit C en E, en ferulazuur (een plantaardig antioxidant).

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Spotless Day! Pigmentserum

Spotless Day is de perfecte combinatie tegen pigmentvlekken door de zon! Van huidarts Francis Wu. Clean beauty ten voeten uit. Vol niacinamide!

Silk’n ToothWave tandenborstel op radiorequentie

Uniek! Ideale tandsteen-verwijderaar bij kwetsbare tanden! BeautyJournaal’s Monique testte hem.

Silk’n SatinGlow 400.000 IPL lichaamsontharing

Hoogwaardige IPL ontharing voor al je lichaamshaar. Onze Corine is er heel tevreden over!

Silk’n – Tightra

Toplist

Latest post

TAGs