What is the ram 1500 night edition

We krijgen vaak de vraag bij DickerSchutz wat de Night Edition is bij een RAM. De Night Edition is een optie die je kunt nemen bij verschillende RAM-modellen namelijk bij de Sport, Laramie of een Limited.

Door de toevoeging van de Night Edition wordt de RAM nog een stijlvollere verschijning. Al het chroomwerk is zwart gemaakt, wat zorgt voor een ongekend strakke uitstraling.

Het interieur van de Night Edition is uiteraard altijd zwart. U kunt vertrouwen dezelfde fraaie afwerking. Denk bijvoorbeeld aan de speciale zwarte stiksels in de premium lederen bekleding, die vergezeld gaan van een lichtgrijze bies en contrasterende stiknaden.

De modellen zijn natuurlijk ook met Night Edition van alle luxe voorzien. Stoelverwarming/ verkoeling, parkeersensoren, en nog veel meer! Op onze website hebben we de Limited Night Edition’s in verschillende kleuren. Natuurlijk in het zwart voor de mooie stoere uitstraling, maar we hebben ook de kleur Billet Silver. Met de zwarte grille komt de kleur hier ontzettend mooi in uit. Kijk vooral op onze website voor de voorraad, heb je interesse, stel dan zeker je vragen.

In de video hieronder legt Erwin duidelijk uit hoe hoe de Night Edition uitziet bij een DODGE RAM 1500 LIMITED. Wij kunnen alleen maar zeggen:

CUSTOM MADE DESIGN? WIJ MAKEN UW DODGE RAM NOG UNIEKER DAN DEZE AUTO VAN ZICHZELF AL IS.

DODGE RAM PICKUP NIGHT EDITION

5.7 V8

HEMI

395 PK EN 550 NM

AFSTAND

STARTEN

KEYLESS SLEUTEL

REAR

CAMERA

ACHTER

EUROPESE

NAVIGATIE

NEDERLANDS TALIG

CREW
CAB

EXTRA GROTE
CABINE

20 INCH

ZWARTE VELGEN

6-SPAAKS VELGEN

8-TRAPS

AUTOMAAT

STANDAARD

LEDEREN

STOELEN

VERWARMD EN GEKOELD

SCHUIF
DAK

ELEKTRISCH VERSTELBAAR

CREW CAB VAN DE NIEUWE DODGE RAM PICKUP NIGHT EDITION

De Crew Cab biedt passagiers meer comfort en capaciteit, met de meeste beenruimte uit de Dodge Ram SERIE. De voorpassagiers hebben de beschikking over 104 cm beenruimte en de achterpassagiers over 102 cm beenruimte.

DESIGN

De krachtige en aerodynamische lijnen van de nieuwe Dodge Ram Pickup Night Edition verenigen vorm en functie. De naar voren hellende grill zal nooit worden verward met een andere pickup. Schitterend met de beschikbare premie bi-functionele projector koplampen en LED-achterlichten.

TECHNOLOGIE

De technologische prestaties in de Ram 1500 ontdekt u met geavanceerde entertainment, gemak en veiligheid. Parkeer slimmer met de beschikbare Park-Sense® voor en achter, Park Assist System. En ontdek spraakopdrachten van de beschikbare Uconnect® multimedia kit voor echt innovatieve controle.

SPECIFICATIE’S

Prestaties. Efficiency. Intelligentie. Ontdek de kracht van de Dodge Ram Night Edition. En nergens is dit duidelijker dan met de legendarisch krachtige capaciteit van de Dodge Ram 1500. Met de 8 acht-traps automatische transmissie is er niet veel dat de Ram 1500 niet kan.

HET MOOIE VAN ZWART VERTAALD IN ‘THE NIGHT EDITION

Iedere Dodge  Ram is indrukwekkend, maar met deze auto kunt u nergens meer onopgemerkt rijden. De Night Edition heeft een door zijn zwarte accenten een zeer unieke uitstraling gekregen. Onthoud het goed: “U bent gezien!”

ALLES IS ANDERS?

Het lijkt alsof alles anders is, maar net als bij iedere andere Ram 1500 heeft ook de Night Edition krachtige en aerodynamische lijnen. Ook bij deze Ram geldt: de naar voren hellende grill zal nooit worden verward met een andere pickup. Schitterend met de beschikbare premie bi-functionele projector koplampen en LED-achterlichten, beide verkrijgbaar met chromen randen.

AERODYNAMICA

De dikke lijnen van de Dodge Ram Pickup Night Edition worden gevormd in de windtunnel om de aerodynamica te maximaliseren. Dit vermindert windgeruis en verbetert het brandstofverbruik. Dit wordt bereikt met aero-vormige spiegels en  Active Air TM grill luiken die sluiten onder het rijden om de luchtweerstand te verminderen. De mistlampen zijn ook zorgvuldig vormgegeven. Zelfs de beschikbare wheel-to-wheel treeplanken zijn ontworpen om aerodynamisch efficiënt te zijn.

DUBBELE UITLAAT EINDSTUKKEN

Deze beschikbare dubbele uitlaat eindstukken met chromen tips zijn geïntegreerd in de hoge sterkte achterbumper. Naast dat het er goed uit ziet, verhogen ze ook de prestaties van de motor en de productie van het agressieve uitlaatgeluid.

MIDDEN CONSOLE

Met de beschikbare uConnect® System, kunt u uw Dodge Ram Pickup Night Edition werk laten doen als een mobiel kantoor of entertainment center. De beschikbare Uconnect 8.4 NAV biedt functies zoals interieur climate control en 3-D terrein kaarten. Voice Command en in het stuurwiel gemonteerde knoppen helpen u de volledige controle te houden.

AUTOMATISCH CLIMATE CONTROL

Met behulp van de infrarood sensoren kan zowel de bestuurder als de bijrijder hun eigen temperatuur instellen. Het systeem houdt automatisch iedere kant individueel op de meest comfortabele temperatuur.

8-TRAPS AUTOMAAT

Deze exclusief feature is uiterst ergonomisch en verbetert de conventionele manier van het schakelen. Zet gewoon de grote draaiknop op het dashboard naar een hogere versnelling en daar ga je! Het wordt standaard geleverd met de TorqueFlite 8-traps automatische transmissie.

7-INCH VOL KLEUREN INSTRUMENTEN PANEEL

Lees al je belangrijke gegevens van het voertuig van dit ingenieuze bedieningspaneel. Bijvoorbeeld: temperatuurinstellingen, brandstofverbruik, reis info, cruise control, aanhangwagen remmen, de status van het voertuig en natuurlijk de prestaties van de motor zelf. Dit beschikbare systeem is geïntegreerd in het instrumentenpaneel en het intuïtieve “roller menu” biedt gemakkelijke toegang via een schakelaar op het stuur. De Dodge Ram Night Edition biedt het u allemaal!

MEDIA HUB

Ergonomisch gelegen in het centrum van de armsteun of in het centrum van de neerklapbare armsteun (op modellen met een zitbank); de Media Hub maakt het aansluiten van uw persoonlijke apparaat eenvoudig en efficiënt. Een USB-poort en extra ingang is opgenomen, terwijl modellen met Uconnect ® 8.4 of 8.4 NAV multimedia centra bij ons ook bijna altijd met een SD-kaartsleuf zijn voorzien.

Uconnect MEDIA CENTER

Stap over op de beschikbare Uconnect ® multimedia centra, volledige controle over uw entertainment, voertuigsystemen en slimme apparaten met ofwel een 5- of 8,4-inch touchscreen. Het omvat hands-free communicatie met Bluetooth ® streaming audio, zodat u uw muziek, smartphone en de beschikbare navigatie kunt bedienen met alleen uw stem.
Nieuwe functies voor 2016 zijn onder meer Siri Eyes, gratis voor natuurlijke taal / spraakopdrachten, Drag and Drop, zodat u uw apps kunt organiseren net als op een smartphone. Do Not Disturb, die automatisch oproepen kan doorsturen naar de voicemail of laten antwoorden met een vooraf ingesteld SMS-bericht. Dit kan allemaal met uw Dodge Ram Pickup Night Edition.

PARKEERSENSOREN

De Dodge Ram Pickup Night Edition beschikt over 4 sensoren aan de achterzijde en 6 sensoren aan de voorkant van de auto om obstakels te detecteren op je weg. Er klinkt een geluidssignaal dat toeneemt in intensiteit als je dichterbij komt. Ook is de auto uitgevoerd met een achter Back-Up Camera voor nog meer vertrouwen tijdens het achteruitrijden.
Een voor camera is niet origineel af-fabriek, maar kunnen wij zeker voor u inbouwen.

ELECTRONIC STABILITEITS CONTROL SYSTEM (ESC)

Standaard op de Dodge Ram Pickup Night Edition. ESC zorgt ervoor dat je veilig blijft rijden als het motorvermogen vermindert en dat de individuele remmen worden ingeschakeld wanneer er een verlies van traction of controle wordt gedetecteerd. ESC werkt met meerdere geavanceerde technologieën, waaronder Ready Alert Braking, All-Speed ​​Traction Control, Hill Start Assist en Trailer Sway controle.

ACTIEF GRILL SLUIT SYSTEEM

De Active Air TM grill rolluiken achter de grill openen en sluiten automatisch om de hoeveelheid luchtweerstand zoveel mogelijk te reduceren. Hierdoor ervaart u betere rijeigenschappen.

MOTOR VAN DE DODGE RAM PICK UP SPECIAL EDITIONS

MOTOR

5.7L HEMI  V8

PK’S 395 @ 5,600 rpm
Koppel – Nm 556 @ 3,950 rpm
Cilinderinhoud- cu cm 5,654
Constructie Cast-iron block/aluminum head
Kleppen Variabele nokkenas timing, 16 kleppen, distributieketting, automatische cilinder uitschakeling

DODGE RAM PICK UP  5´7″ BAKMAAT

EXTERIEUR AFMETINGEN

GROTE CABINE (CREW CAB)*

WIELBASIS 3.569 mm
TOTALE LENGTE 5.817 mm
TOTALE HOOGTE (leeg) 4×4 1.968 mm

*De Dodge Ram 1500 Crew Cab is de meest verkochte Dodge!

Aanvraagformulier Dodge Ram

Alle velden zijn verplicht anders nemen wij uw aanvraag niet in behandeling.

What does night edition mean RAM?

The Night Edition features several blackout exterior additions that help this vehicle remain shrouded in darkness. The gloss black grille, all-black badging, and black headlight bezels help craft a shadowy profile for this bold pickup truck.

What is a 2022 Ram night edition?

NIGHT EDITION -inc: Accent-Colour Premium Power Mirrors Black Headlamp Bezels Sport Performance Hood Body-Colour Door Handles Black MOPAR Tubular Side Steps #1 Foam Seat Cushion Black Exterior Badging Black Dual Exhaust Tips Black Interior Accents Body-Colour Front Bumper Gloss Black Grille w/Black Surround Body-Colour ...

How much is a Ram 1500 Night Edition?

TrueCar has 67 used Ram 1500 Night models for sale nationwide, including a Ram 1500 Night Crew Cab 5'7" Box 4WD and a Ram 1500 Night Crew Cab 5'7" Box 2WD. Prices for a used Ram 1500 Night currently range from $24,551 to $48,988, with vehicle mileage ranging from 24,275 to 151,256.

What is the most luxurious Ram 1500 truck?

THE MOST LUXURIOUS TRUCK IN ITS CLASS 3 The 2022 Ram 1500 is equipped with luxurious leather-trimmed seating options, exceptional legroom and storage, plus the tech you expect from a premium pickup truck.

Toplist

Latest post

TAGs